Рекламация

Въпреки че  NOOKBULGARIA.COM полага всички усилия, продаваният продукт да е с най-високо качество, може да се случи така, че той да се окаже дефектен. В такава ситуация имате право в 14-дневен срок да направите рекламация.

В нашия онлайн магазин можете да направите рекламация удобно и лесно – чрез електронна поща или да подадете сигнал на тел:+359 899 851 855. На електронната ни поща е необходимо да изпратите попълнен формуляр за рекламация, който може да изтеглите от тази страница.

След като получим приложения формуляр за рекламация, ще се свържем с вас за допълнителна информация. При одобрена рекламация, е необходимо изпращане/връщане на продукта и приложения формуляр за рекламация на посочен в бланката адрес. Не забравяйте да подсигурите добре предметите, така че да не пострадат при транспортирането.

След като получим пратката с вашата рекламация, ще бъде задействана нова поръчка или връщане на сумата по банков път,в зависимост от вашето решение.

Стоките трябва да се изпращат на адреса посочен в бланката!

В случай на възникнали въпроси, моля свържете се с нас на телефон: +359 899 851 855

Нашият магазин има 14 работни дни, за да обработи жалбата ви. Като клиент имате право да: подадете декларация за оттегляне от договора за продажба, да подадете декларация за намаляване на цената на закупените стоки или да поискате замяна на стоки без дефекти. Ще се постараем да разгледаме рекламацията ви в разумен срок, без да създаваме неудобство за вас.

В случай на възникнали въпроси, 

моля свържете се с нас

14 дни срок за връщане

В нашия онлайн магазин можете да направите рекламация удобно и лесно

Изпратете формуляр за рекламация на нашата поща