Смяна и връщане

Искате да върнете стока? Няма проблем!

Ние се стараем, нашите клиенти да остават доволни от обслужването на NOOKBULGARIA.COM, за това предлагаме удобна система за връщане на стоките. За тази цел е нужно да се направят няколко стъпки:

 

1. Попълнете заявление за връщане на стока:

а) ако опаковката на продукта не е повредена, в срок  14 дни от закупването вие можете да подадете заявка за отказ, като попълните заявлението. Тази опция е валидна, ако сте допуснали грешка и сте поръчали продукт, който не желаете. Попълнете съответното заявление.

б) вие можете да върнете стока в случай на дефект. За съжеление, дори и най-известните брандове не са застраховани от дефекти в производството. Ако получите продукт с дефект, моля, вижте страницата ни за Рекламация

 

2. Направете копие на заявлението, снимка на продукта и изпратете информацията на нашия имейл адрес.

Снимката ще ни помогне да разберем същината на проблема или дефекта, като по този начин ще се ускори процеса на връщане на продукта и сумата заплатена за него. Чрез снимката ще се уверим в целостта на опаковката, защото при връщане на продукт който вече не желаете или сте допуснали грешка при поръчката е задължително опаковката да не бъде нарушена.

 

3. Изберете начините за връщане

След като бъде прегледана вашата заявка за връщане на стока, ще получите обратен отговор от нас, при потвърждаване от мениджъра вие можете:

а) да върнете стоката чрез удобна за вас куриерска фирма на посочен в заявлението адрес

б) да върнете стоката  чрез пощенска служба на посочен в заявлението адрес

Изтеглете заявлението от тук: Изтегли заявление

 

Молим ви в пакета или кутията, задължителено сложете заявлението и копието от документа за плащане, без тях не можем да приемем вашето заявление за връщане на стока.

 

4. В рамките на 14 дни след получаването на вашата заявка, ние ще я прегледаме и ще ви уведомим за взетото от нас решение. Допълнително ще ви бъде изпратено известие на електронната поща за статуса на вашата върната поръчка и начина на връщане на заплатената за нея сума.

В случай на възникнали въпроси, 

моля свържете се с нас

14 дни срок за връщане

В нашия онлайн магазин можете да върнете продукт удобно и лесно

Изпратете заявлението за връщане и снимка на продукта на нашата поща